Vi skapade Define Me – succén för designade strumpor på nätet

Novitell utvecklade Define Me - den populära webbutiken för designade strumpor, underkläder och accessoarer på nätet.
Novitell utvecklade Define Me – den populära webbutiken för designade strumpor, underkläder och accessoarer på nätet.

Define Me Scandinavia AB är ett offensivt nytt e-handelsbolag, som inriktar sig på designade kläder och accessoarer, som får dig att sticka ut ur mängden. När det var dags att satsa på en e-handelsplattform, var Novitell det naturliga valet som samarbetspartner.

Tillsammans har vi utvecklat en webbshop baserad på WordPress och Woocommerce, som redan har nått stora framgångar.

Många har redan upptäckt de coola designade strumpor och underkläder för mänkvinnor och barn, som Define Me Scandinavia AB erbjuder.

Här finns en uppsjö av helt unikt designade produkter, som inte har funnits på den Skandinaviska marknaden för konfektion tidigare.

Bland strumporna finns vanliga herrstrumpor med ovanliga mönster. Varför inte strumpor med Aliens på? Eller, för den som gillar retrospel, strumpan Multi Player?

För kvinnor finns korta damstrumporknähöga damstrumpor – ja, till och med knästrumpor över knä. Och mönstren är helt unika på marknaden – exempelvis knästrumporna Llama Drama för den som älskar fluffiga lamor, knästrumporna Peace Out för den festivalsugna, eller knästrumporna Bad Ass, för den träningsorienterade.

Även barnen har en egen avdelning, med ett utbud av roliga strumpor som den smarriga barnstrumpan Cupcake, den glada knähöga barnstrumpan Jingle Cats och den coola barnstrumpan Super Hero.

Webbshopen är integrerad med Paysons funktioner för kredtkortsbetalning, direktbanksbetalning och Paysonfaktura. Det kan inte vara enklare och tryggare att handla än med dessa funktioner.

Dessutom är naturligtvis defineme.se fullt responsiv, vilket betyder att kunder kan handla lika bra oavsett om de sitter vid datorn, klickar runt på surfplattan eller ligger i soffan och surfar med mobilen.

Gör gärna ett besök hos Define Me Scandinavia AB, och upplev hur e-handel ska vara när den är som bäst!

Mönsterås Bostäder

Vi på Novitell är stolta över att ha fått möjligheten att skapa Mönsterås Bostäders nya hemsida. Denna gång fullt responsiv och snyggt integrerad med andra system. Dessutom har vi skapat en kampanjsida med en videoproduktion.

Läs mer »