Mönsterås Bostäder

Novitell levererade en ny responsiv hemsida till Mönsterås Bostäder AB

När Mönsterås Bostäder AB behövde modernisera sin hemsida, så fick vi på Novitell förnyat förtroende – för tredje gången.

Novitell har samarbetat med Mönsterås Bostäder i närmare 15 år, och har under den perioden utvecklat tre generationer av bolagets hemsida.

Den här gången har den utvecklats till en fullt modern och responsiv hemsida, byggd på eZ-teknik med Novitells kraftfulla layout-tillägg.

Att lotten föll systemet eZ beror på att Mönsterås Bostäder har speciella behov för sin hemsida. Den behöver vara integrerad med Incit, det system som hanterat uthyrning av lägenheter med mera.

Med eZ-tekniken blir dessutom hemsidan oerhört flexibel. Startsidans layout kan byggas om med enkel drag-och-släppteknik, när som helst.

Kampanjsidor

Dessutom ingår i konceptet möjligheten att profilera vissa sidor i hemsidan tydligare, och skapa exempelvis kampanjsidor för olika ändamål. Det har vi gjort i detta fall – då Mönsterås Bostäder har ett nybyggt och attraktivt område i hamnen i Mönsterås, som behöver få extra stort fokus i hemsidan.

Här ser du en bild från sidan Hamnen, som presenterar området med video, text, bild och bildspel:

Novitell utvecklade en kampanjsida med filmproduktion för Mönsterås Bostäder.
Mönsterås Bostäders nya bostadsområde, Hamnen i Mönsterås. Flygfoto med drönare av Novitell.

 

Vi på Novitell har också producerat filmen som visas på kampanjsidan. Vi har ansvarat för flygfotografering med drönare. Vi har bästa tänkbara utrustning och alla försäkringar som krävs för flygfotografering.

Vi har även filmat resten av sekvenserna, och därefter redigerat filmen och ansvarat för alla effekter. Som framgår av bilden ovan är en 3D-modell av det nya bostadsområdet integrerad i flygfoto-filmerna. Vi tar fram 3D-modeller av högsta kvalitet även åt dig, om du har sådana behov för din hemsida!

Specialfunktioner

Den nya hemsidan för Mönsterås Bostäder har, utöver integrationen med Incits system, även andra specialfunktioner. Då sådana behov dyker upp är det mycket tacksamt att arbeta med eZ-teknik. eZ:s plattfom är oerhört utbyggbar. Det går fort och enkelt att skapa nya funktioner efter behov.

I detta fall fanns behov av en frågedatabas för de boende hos Mönsterås Bostäder AB. Vi skapade en ny innehållstyp för frågor och svar, och snart fanns denna lösning på plats i den nya hemsidan:

Med eZ är det enkelt att utöka en webbplats med specialbyggd funktionalitet.
De boende hos Mönsterås Bostäder, får många svar på frågor, direkt via hemsidan.

Tack vare databasen med alla frågor, kan Mönsterås Bostäders hyresgäster få svar på de vanligaste frågorna direkt på hemsidan. Det ger bostadsbolaget mer tid över för andra uppgifter som kommer hyresgästerna till del. Med andra ord har hemsidan på detta sätt bidragit till större kundnöjdhet och högre effektivitet i organisationen.

Vi tackar Mönsterås Bostäder AB för förtroendet att skapa nästa generations hemsida! Besök gärna Mönsterås Bostäder AB här!