Reklamfilm och filmproduktion för sociala medier

Novitell producerade en reklamfilm åt Mönsterås Bostäder för att marknadsföra ett nytt bostadsområde. I filmen integrerade vi en 3d-modell av det nya området. Mycket av filmen fotograferades med drönare.

Vi är en kommunikationsbyrå med all produktion i egen regi. Vi har en egen fullt utrustad filmstudio, och drönare för produktion av flygfilm.

Samarbetar du med oss, så behöver du alltså inte budgetera extra för dyr filmproduktion. Den inkluderar vi i vårt totalpris, och det blir garanterat mer kostnadseffektivt för dig.

Vi har medarbetare som är utbildade inom filmproduktion på högskolenivå, och arbetar med modern utrustning.

Film till sociala medier

Idag är det viktigt för företag att berätta sin historia i sociala medier. Dessa nya medier tar över alltmer av din målgrupps uppmärksamhet från traditionella mediekanaler som TV och tidningar. Det är därför alltid mer effektivt att publicera i sociala medier, där du kan segmentera distributionen på ett smart sätt.

Vi på Novitell är proffs på projekt som rör storytelling. Vi vet vad som krävs för att sätta en berättelse i huvudet på personerna i din målgrupp, och nå de resultat du önskar.

Med film kan du ta er storytelling ett steg längre, Vi producerar alltid snabbt,  och strävar efter ett resultat som överträffar dina förväntningar i förhållande till budget.

Med Novitell som partner kan du producera fler filmer till din verksamhet och rulla ut dem oftare i sociala kanaler som Facebook, Youtube och Instagram.  Vi är mycket kostnadseffektiva, då vi har hela produktionen in-house.

Reklamfilm

Vi producerar även traditionell reklamfilm, av sådan kvalitet att den kan sändas i tv. 

Vi kan rutinerna för distribution i traditionell tv, och hjälper dig gärna hela vägen från idé till sändningtillfälle.

Hör av dig om filmproduktion: