Mönsterås Bostöder
Marknadsföringsfilm för Mönsterås Bostäder, filmad med DJI Phantom 4 Pro, producerad i After Effects. 3D-modell integrerad i filmen. Sänd i TV4.
Xylem Water Solutions
Vi fotograferade Xylem Water Solutions fabriksområde för att ta fram nya översiktsbilder till deras besökscenter. Här använde vi vår DJI Phantom 4 Pro. Bilden visas med tillstånd från Xylem.
Previous slide
Next slide

Flygfotografering med drönare i södra Sverige

Novitell erbjuder professionell flygfotografering och flygfilm med drönare.

Novitells vd, Nicklas Lundgren, är pilot sedan 30 år tillbaka, och har arbetat som fotograf inom dagspress och filmproduktion. Nu kombinerar han dessa två kompetenser genom att erbjuda fullt professionellt flygfoto med drönare hos Novitell.

Novitell är registrerad operatör för drönarverksamhet hos Transportstyrelsen.

Nicklas Lundgren har certifikat för samtliga underkategorier (A1/A2/A3) av drönare, i den öppna kategorin, med vikter upp till 25 kg.

Novitell har  även en heltäckande ansvarsförsäkring för verksamheten, och vi kan regelverket som omgärdar spridning av geografisk information. Det innebär att du kan vara säker på att få ett professionellt bemötande om du anlitar Nicklas Lundgren hos Novitell för dina flygfotouppdrag.

Behöver du fotografera en fastighet inför försäljning? Vill du dokumentera ett evenemang eller en annan händelse? Behöver du få överblick över större marker eller fastigheter? Allt är möjligt. 

Välkommen att kontakta oss idag för offert. Vi arbetar över hela södra Sverige.

Drönarfoto och drönarfilm i södra Sverige

Hör av dig om drönarfilm och flygfoto här:

Hus-foto skapar snygga fototavlor av flygfotografier av hus, hem och gårdar

Nu levererar vi fototavlor från ovan!

Novitell arbetar framför allt med flygfotografering för näringslivet. Men vi har den senaste tiden fått flera förfrågningar från privatpersoner om fotografering av deras hem eller gårdar. Därför har vi lanserat vår nya tjänst, hus-foto.se.

Hus-foto erbjuder prisvärda paket för dig som skulle vilja ha en fin fototavla med ett flygfotografi av din villa, lantgård eller någon annan typ av bostad.

Med bara några klick kan du räkna fram exakt kostnad för din fototavla, och beställa.

Besök gärna hus-foto.se, om du skulle vilja hänga upp ditt hem på väggen!