WooCommerce snygga och säljande webbutiker

Som du kanske har sett på vår sida om e-handel, är vi unika bland utvecklare av e-handelslösningar. Vi kan grejerna inifrån, eftersom vi själva är e-handlare.

Den största delen av vår erfarenhet och kunskap om e-handelssystem, har vi fått via arbete med WooCommerce.

WooCommerce är det plugin till WordPress som lanserades 2011, och därefter växte till en helt unik position som det enda riktiga e-handelstillägget. Det utvecklades från början av företaget WooThemes, men köptes 2015 av Automattic, som står bakom själva WordPress.

När detta skrivs, tidigt 2019, har WooCommerce laddats ner med än 60 miljoner gånger. Det är installerat i närmare 30 procent av alla hemsidor med e-handel.

Det vi tycker om med WooCommerce, är att systemet integrerar fint med resten av WordPress. Det är enkelt att utveckla på, och framför allt är det lätt att förstå för dig som vill starta e-handel.

Eftersom vi själva är e-handlare, så vet vi vad som är viktigt i den dagliga driften av en webb-butik. WooCommerce lever upp till förväntningarna. 

Det är enkelt att snyggt publicera nya produkter i produktkatalogen. Det går lätt att sätta produkter på rea, och att tidsstyra prissättningen är en ren barnlek.

Lika smidigt är det att hantera ordrar. Med några snabba klick har man skickat leveransbekräftelse till kunden och skrivit ut adressetiketten och följesedeln.

WooCommerce har också bra tillägg för att exempelvis skapa produktdata-flöden för Google Merchant Center. Det innebär att det går lätt och smidigt att exempelvis skapa Google Shopping-annonser från den produktdata som finns i systemet.

Vi på Novitell, älskar WooCommerce för att det gör det så enkelt att hantera våra webbutiker.

Är du sugen på att komma igång med e-handel, eller bara trött på din nuvarande gamla webshop? WooCommerce kan göra dig både glad och rik!

Hör av dig så tittar på på vad vi kan göra för din verksamhet.

Novitell levererar e-handelslösningar byggda med WooCommerce.
Strumpor Online - damstrumpor, herrstrumpor, barnstrumpor och mycket mer.

Vill du veta mer om WooCommerce? Hör av dig!