E-handel för framtiden

Define Me
Webbshopen för dig som älskar det som är färgglatt och roligt i livet! Utvecklad med WordPress och WooCommerce.
Clicksocks
Webbshop för dig som är trött på att sortera strumpor. Utvecklad med WooCommerce.
Ålems Järnhandel
En offensiv järnhandel, nu tillgänglig över hela landet via en webbutik skapad med WooCommerce.
Previous
Next

Oavsett om du just har bestämt dig för att skapa en webbshop, eller om du är en erfaren e-handlare, så har du kommit rätt. 

Du har hittat till en partner som verkligen förstår vad du har gett dig in i.

Här hos Novitell är vi på flera sätt inte som andra leverantörer av webbutiker.

För att verkligen veta vad vi sysslar med, så bestämde vi oss för att själva bli e-handlare. Därför driver vi nu två egna webbutiker – defineme.se och clicksocks.se.

Sylius och WooCommerce

Under åren med vår e-handelsverksamhet har vi – som redan innan kände oss som proffs på e-handel –  lärt oss massor!

Nu vet vi verkligen hur man utvecklar användarvänlig, säljande e-handel med WordPress och WooCommerce som plattform (och vi vet även hur man inte ska göra).

Sökmotoroptimering och Google Ads

Vi har också kämpat med sökmotoroptimering av våra webbutiker, gått på en hel del minor, gjort om, gjort rätt, och lärt oss av våra misstag.

Även om mycket kan upplevas som hokus pokus i SEO-branschen, så har vi hittat effektiva schyssta sätt att ta oss förbi våra konkurrenter i sökresultaten. Den kunskapen kan du också dra nytta av!

Naturligtvis har vi  även vässat våra kunskaper och strategier när det gäller annonsering i Google Ads (Adwords).

Det ska erkännas – på vägen har vi slösat bort en hel del annonspengar på dåligt utformade kampanjer. Det har svidit en del,  men det var väl investerade pengar. Nu vet vi hur man utformar kampanjer som verkligen ger något tillbaka.

Sociala medier och film

Och så har vi förstås fått uppleva sociala medier från ett helt nytt håll i våra egna e-handelsverksamheter.  Inte som de konsulter som vi var vana vid att uppträda som,  utan bakom rodret i våra egna butiker.

Vi har jobbat intensivt med olika metoder på Instagram och Facebook. Vi har sett våra följare komma i stora mängder, och förstått hur vi ska bete oss för att få dem att stanna kvar.

Vi har producerat en hel del film för våra webbshopar, och insett vilken potential rörlig bild har – både på Youtube och i till exempel Instagram Stories.

Nu är det din tur!

Så nej. Vi är faktiskt ingen vanlig leverantör av e-handelssystem.

Med oss kan du inte bara prata om tekniken som krävs.

Vi pratar lika gärna SEO, annonsering eller sociala medier. Vi förstår de utmaningar du står inför, och är redo att vara ditt bollplank under utvecklingen av din verksamhet. 

Hör av dig, så att vi får komma igång!

Novitell driver webbutiken defineme.se som bland annat säljer färgglada knästrumpor.

Om Define Me

Define Me Scandinavia AB bildades under hösten 2016. Inledningsvis bestod sortimentet av färgglada strumpor och underkläder med härligt galna mönster. Nu säljer vi också designade klockor, härliga hårsnoddar, gröna gåvor, och världens coolaste överfallslarm med mera.

Vår butik ska vara magisk – det vi har på hyllorna ska kunna förvandla vem som helst av oss från vanlig till extraordinär. Våra designproduker – knästrumpor, trosor, kalsonger och  accessoarer eller vad det än än må vara – ska boosta dig till att bli din egen superhjälte.

Besök gärna defineme.se, och upptäck vårt spännande sortiment av personliga designprodukter!

Clicksock säljer strumpor som inte försvinner i tvätten.

Om Clicksocks

Har du tröttnat på att sortera strumpor efter tvätten? Trött på att det alltid är nån liten rackare som blir ensam kvar? 

Vi hade också tröttnat på det. Så därför finns Clicksocks! Våra supersköna strumpor i 97% bomull hålls ihop genom tvätten med en liten tryckknapp. Så enkelt, va? Men så smart! 

Besök gärna clicksocks.se, och kolla in hur vi marknadsför en alldeles självklar produkt för den stressade tillvaro vi lever i.