Fotograf för företag och privatpersoner

Vad vore en kommunikationsbyrå utan en egen fotostudio? Samarbetar du med oss om din kommunikation och marknadsföring, så behöver du inte anlita någon fotograf – vi fixar bilderna.

Hos oss har vi över 30 års erfarenhet av fotografering. Redan 1986 började vår vd, Nicklas Lundgren, som pressfotograf. Sedan dess har han nästan alltid haft en kamera i handen. 

Företagsfotografering

Vi kan hjälpa dig med alla typer av fotografi för ditt företag. Har du behov av porträttbilder av din personal? Nicklas är flitigt anlitad och uppskattad som porträttfotograf. 

Vi kan komma till er med vår portabla studio, för sådan fotografering i er egna miljö. Men ni är också välkomna till oss och vår permanenta fotostudio på Smedjegatan i Kalmar.

Om du behöver bra fotografier av dina produkter, så har vi bästa tänkbara förutsättningar för sådan fotografering, i specialanpassade ljuslådor för små produkter och i fotostudion för större produkter.

Vi levererar även flygfotografering med drönare – läs mer om det på denna sida om flygfoto.

Privat fotografering

När tillfälle finns, erbjuder vi fotografering även för privatpersoner. 

Vår specialitet är helhetsupplevelser av bröllop och dop. 

Vid ett bröllop eller dop så ägnar vi en hel dag åt att dokumentera ert speciella tillfälle med både foto och film. Resultatet blir en värdefull återblick i bild, film och ljud.

Exempel på fotografier

Fråga oss om fotografering, fyll i formuläret: