fetchit.se är succén som hjälper dig att få tillbaka glömda föremål.

Fetch it hjälper dig att få tillbaka saker du glömmer på hotell

Har du någonsin åkt ifrån ett hotell, bara för att upptäcka först när du är hemma igen att du har glömt kvar något? Kanske en jacka, en rakapparat eller ett smycke?

Många blir drabbade av detta, men sedan en tid tillbaka finns det en smidig lösning på problemet, som vi på Novitell AB har utvecklat.

På uppdrag av initiativtagarna på bolaget Fetch it AB, har vi utvecklat en webbtjänst som gör det mycket enkelt att återfå sina bortglömda saker, fetchit.se.

Hotell kan anmäla sig kostnadsfritt till tjänsten, varpå det blir mycket enkelt för dig att välja ut det hotell där du har glömt något, för att begära tillbaka det. På bilden här intill ser du hur man kan söka upp rätt hotell via textsök, kartsök eller via län

 

Fetch it kartsök

Integration med Postnord

När du har valt ut rätt hotell kan du gå vidare, för att begära tillbaka ditt föremål och betala för leveransen. 

Hotellet som berörs får då en uppmaning från systemet om att packa och återsända det du saknar.

Samtidigt läggs en beställning hos Postnord, om upphämtning och leverans av paketet.

Integrationen med Postnords s k API:er är omfattande. Denna innebär att lösningen fungerar helt automatiskt, och ser till att du får tillbaka det du har glömt så fort som möjligt.

Betalar för tjänsten gör du med Klarna, vilket innebär trygghet och flexibilitet för dig som kund.

Nu också med leverans till andra länder

Novitell AB fick även förtroendet att vidareutveckla tjänsten, när det var dags att se till att personer från andra länder än Sverige skulle kunna få tillbaka sina bortglömda saker. Det innebär att webbtjänsten nu finns i en engelskspråkig version, som gör det möjligt att få leverans till adresser över hela Europa.

Snabb och sökmotoroptimerad

Som alltid när vi på Novitell utvecklar en webbtjänst eller en webbplats, så ser vi till att lösningen är optimerad.  Såväl bilders storlek och komprimering, som kod och innehåll är anpassat för att ge en så god upplevelse som möjligt. Detta framgår av de prestandatester som vi gör.

Vi på Novitell AB vill tacka Fetch it AB för förtroendet vi fick att skapa den aktuella tjänsten. Oavsett om du har glömt något eller inte, så är du välkommen att besöka fetchit.se!

Ja, jag vill veta mer om Novitells avancerade utvecklingstjänster!

Fyll i formuläret, så återkommer vi till dig!