Er HR Partner
Säljande hemsida för tjänsteföretag. Snyggt foto, renodlad design.
Define Me Scandinavia
Designad webbshop byggd med WordPress och WooCommerce.
Clicksocks
Säljande webbutik skapad med WooCommerce.
Previous
Next

WordPress för attraktiva hemsidor

Publiceringssystemet WordPress används i över 30 procent av alla hemsidor världen över. Totalt finns det mer än 60 miljoner installationer av WordPress i drift idag.

Det finns flera anledningar till WordPress stora popularitet bland så kallade CMS-system (content management system). 

Dels är WordPress relativt snabbt och enkelt att utveckla med. Dels upplevs systemet mycket användarvänligt. Man får inte heller glömma att WordPress genom sin licensiering som öppen källkod, är helt gratis att ladda ner och använda.

WordPress har mängder med plugin

WordPress är också enkelt att bygga ut. Idag finns över 45 000 olika tillägg (plugins) till WordPress tillgängliga för nedladdning.

Många av dessa plugins är gratis, men de populäraste av dessa behöver man ofta betala en summa för att få använda.

Med hjälp av dessa tillägg  kan man utöka WordPress funktion i alla tänkbara riktningar. Dessutom finns tusentals design-teman för nedladdning gratis och ytterligare tusentals teman som kan köpas via Internet.

Många WordPress-sidor ser fantastiska ut, tack vare att det går så lätt att hitta ett tema med en design som är genomarbetad och snygg. Det är sällan man behöver uppfinna hjulet på nytt med WordPress – och det är det som gör att kostnaden för hemsidorna kan hållas nere.

Snabbare och snyggare hemsida

Våra WordPress-system levereras alltid med en uppsättning av noggrant utvalda tillägg, som gör din hemsida snyggare, snabbare och säkrare. 

Om du är ute efter en snygg och säljande hemsida för snabb leverans, så ska du kontakta oss! Välkommen med din beställning, så hjälper vi dig att komma igång.

Söker du spelutvecklare för mobilspel? Novitell hjälper dig med både spelutveckling och apputveckling.

Kolla in våra All Inclusive hemsidor!

Lämna ansvaret för din hemsida till oss, till fast pris.

Vi tar ansvar för helheten

När du beställer en All Inclusive hemsida från Novitell, så slipper du alla problem. Vi tar ansvar för webbdesign, innehållsstruktur, textproduktion, foto och sökmotoroptimering i ett och samma paket.
Läs mer!
Novitell utvecklar hemsidor med WordPress