Ny hemsida till sågverk i Kalmar

Vi på Novitell AB är stolta över att ha fått förtroendet att hjälpa sågverket Andrewex Tvärskog Timber AB med en ny, modern och snygg hemsida.

Andrewex Tvärskog Timber AB är en välkänd arbetsplats i Kalmar kommun, som sysselsätter ett 30-tal medarbetare.

Utöver satsningen på en ny framtoning på webben, satsar företaget stort på sin anläggning i Tvärskog, där man nu genomför en omfattande investering i en ny hyvellinje.

Andrewex Tvärskog Timber har också närvaro i Storbritannien, med bolaget Andrewex UK.  Man exporterar sina produkter, såväl till den europeiska marknaden som till den amerikanska.

Hemsidan, utvecklad med vår egen stack på WordPress, är skapad för att vara enkel att arbeta med, liksom för att ha en god användbarhet för besökarna.

Dessutom är hemsidan väl optimerad – såväl när det gäller bildmaterial, innehåll som prestanda, vilket framgår av bilden nedan.

Databas för produkter och personal

För att underlätta administrationen av hemsidan, så har den försetts med speciellt utvecklade funktioner för lagring och presentation av de produkter som företaget tillverkar. På samma sätt finns i hemsidan en funktion för att enkelt kunna presentera personalen.

Porträttfoto och filmproduktion

Utöver design och utveckling av hemsidan, så hade vi på Novitell AB även ansvaret för att fotografera och producera film till hemsidan.

Detta gjordes delvis med markbaserad fotografering, men som framgår på startsidan, så har vi även filmat och fotograferat från luften med drönare.

Under produktionen tog vi även med oss vår portabla studio, för att ta porträttfotografier av personalen. 

Behöver du också hjälp med filmproduktion eller fotografering av anläggning och personal? Välkommen att höra av dig!

Vi tackar Andrewex Tvärskog Timber AB för att vi fick förtroendet att skapa den nya hemsidan.

Besök gärna Andrewex Tvärskog Timber AB:s  hemsida, du också!

Ja, jag vill veta mer om Novitells webblösningar

Fyll i formuläret, så återkommer vi till dig!