Hemsidan för Högsby Bostads AB är laddad med fina fotografier av bostäder

Bildskön bostadssida i Högsby

När Högsby Bostads AB behövde en ny hemsida, så gick uppdraget till oss på Novitell AB.

Vi har sedan tidigare ett nära samarbete med Högsby kommun, där vi sedan många år ansvarar för att utveckla hemsida och intranät. Därför blev vi extra glada och stolta när även det kommunala bolaget valde att förlita sig på oss.

Hemsidan, utvecklad med vår egen stack på WordPress, är skapad för att vara enkel att arbeta med, liksom för att ha en god användbarhet för besökarna.

Dessutom är hemsidan väl optimerad – såväl när det gäller bildmaterial, innehåll som prestanda, vilket framgår av bilden nedan.

Databas för bostäder och personal

För att underlätta administrationen av hemsidan, så har den försetts med speciellt utvecklade funktioner för lagring och presentation av lediga bostäder. På samma sätt finns i hemsidan en funktion för att enkelt kunna presentera personalen.

Porträttfoto och fastighetsfoto

Utöver design och utveckling av hemsidan, så hade vi på Novitell AB även ansvaret för att fotografera hela fastighetsbeståndet.

Detta gjordes delvis med markbaserad fotografering, men vi flygfotograferade även samtliga bostadsområden med drönare under några fina sommardagar.

Sedan hemsidan levererades har bostadsbolaget själva kompletterat med en del egna fotografier, men ännu är huvuddelen av fotografierna producerade av Novitell AB.

Under produktionen tog vi även med oss vår portabla studio, för att ta porträttfotografier av personalen i deras arbetsmiljö. Även här har bostadsbolaget sedan tagit en del egna bilder, men våra fotografier utgör ännu huvuddelen. 

Behöver du också hjälp med porträttfoton, eller fastighetsfotografering? Välkommen att höra av dig!

Vi tackar Högsby Bostads AB för att vi fick förtroendet att skapa den nya hemsidan.

Besök gärna Högsby bostads hemsida, du också!

Ja, jag vill veta mer om Novitells webblösningar

Fyll i formuläret, så återkommer vi till dig!